+358 40 1259 291

janne@rockyourday.fi

KIRJAUDU KURSSEILLE

Janne buustasi Tahkolla LähiTapiolan myyntitiimejä

Rock Your Day!Janne Immosella on riittänyt kiirettä lokakuussa. Motivaatiopuhuja ja kiinteistösijoittaja on ennättänyt jakaa yrittämisen ja myymisen ilosanomaa kuulijoilleen eri foorumeilla.

Samalla Janne hieraisi kotikaupungissaan Varkaudessa kaupat kokonaisesta kiinteistöstä eli Kiinteistö Oy Varkauden Pankkitalosta.

Kiinteistöbisnesten lomassa Janne on nähty syksyn mittaan monilla foorumeilla puhumassa rakkaasta aiheestaan eli kuinka sitä ”rahulia” tehdään ja kuinka myyntiin saadaan lisää buustia. Samalla hän on jakanut arvokasta tietoa omasta yrittäjäurasta ja matkasta kohti omia unelmia.

Jannen myyntikoulutuksesta pääsi nauttimaan myös LähiTapiolan väki syksyisellä Tahkolla. Paikalla oli LähiTapiolan yritysmyyntitiimit Itä- ja Keski-Suomesta sekä Savosta.

LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Panu Myöhänen oli tyytyväinen päivän antiin. Tilaisuus antoi sitä mitä odotettiinkin eli pientä ravistelua yritysmyynnin tiimeille.

– Jannelta oli tosi hyvä puheenvuoro, joka sisälsi kaikkea sopivasti sekaisin; motivaatiota, buukkauksia, miten hän itse tekee ja omaa yrittäjäuraa.

Myöhäselle jäi esiintymisestä mieleen muutama keskeinen seikka.

– Pitää ahkerasti yrittää, itse on tehtävä ja nostaa luuria tarpeeksi usein. Jos haluaa jotain, pitää myös tehdä jotain, kiteyttää Myöhänen.

Janne Immonen ei sattunut LähiTapiolan tilaisuuteen puhujaksi ihan sattumalta. Myöhänen oli tavannut  Jannen yhteisen tutun Jere Koistisen elokuvaprojektin Insiten tiimoilta. Ja toki Janne oli tuttu Diili-ohjelmasta ja some-kanavilta.

– Ajattelin kyllä ensin, että tämä on hyppy tuntemattomaan, Mutta lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen ja Janne sai meidän väeltä tosi positiivista palautetta, kiittelee Myöhänen.

LähiTapiola on vakuutusyhtiö, josta saat sekä vakuutukset että säästämisen ja sijoittamisen palvelut itselle, perheelle tai yritykselle.

LähiTapiola Savo on 65 000 savolaisen asiakkaansa omistama vakuutusyhtiö, jota palvelee 100 finanssialan ammattilaista. Ydintehtävänä on ollut jo 150 vuoden ajan ollut omistaja-asiakkaidemme elämän ja liiketoiminnan turvaaminen.

Tutustu tästä LähiTapiola Savoon: https://www.lahitapiola.fi/henkilo/sivut/savo-150

Puhujaesittely

INSPIRAATIOTA: