RAHULIHOMES
KALUSTETUT ASUNNOT JYVÄSKYLÄ

UPEAT UUDET KALUSTETUT ASUNNOT JYVÄSKYLÄ

Rahulihomes on uusi asuntokonsepti, joka on saanut inspiraatiota autonimista hotelleista.

Asuntoja pyöritetään hotelliammattilaisten työkaluilla ja automaatiota hyödynnetään paljon. Asuntoihin on mm. avaimeton kulku älylukkojen avulla ja hotelli järjestelmä pitää huolta että kulku toimii vain oikeaan aikaan. 

Voitkin majoittua asunnoissa mukavasti kahdesta päivästä kuukausiin tai vuosiin vaikka viikottain.

Asunnot on ammattimaisesti kalustettua ja asunnoista huolehtivat paikalliset ammattilaiset. Asunnoissa on pyyhkeet-ja liinavaatteet valmiina ja siivouksesta huolehtii paikallinen siivous yritys. Pidemmässä asumisessa voit tilata lisä siivouksia ja petivaatteiden vaihtoja sopimuksen mukaan.

Sängyt ovat mukavat hotelli tasoa vastaavat ja tyynyt sekä peitot ovat super laadukkaat. Makuuhuoneissa on lisäksi pimennys verhot.

Autohallista talon alakerrasta löytyy autohallipaikka.

Asunnoissa on mm. täysin varusteltu keittiö, oma sauna, iso parveke, makuuhuoneissa on pimennysverhot laadukkaat tyynyt ja peitot. Sängyt on pedattu valmiiksi ja kaapista löytyy pyyhkeet. Asuntoihin kuuluu lisäksi parkkihallipaikka.

Asunnot on täydellisesti varustettu, joten sinun tarvitsee tuoda mukanasi vain henkilökohtaiset tavarasi.

“Ihastuin näihin asuntoihin ja ennen kaikkea niiden sijaintiin ja näköalaan. Asunnothan sijaitsee yhdellä Jyväskylän parhaista paikoista. Sitten päätin vaan toimia ja tässä tulos” -Janne Immonen

TUTUSTU MUIHIN JANNEN YRITYKSIIN JA TÖIHIN

0

Shopping Cart
0