+358 40 1259 291

janne@rockyourday.fi

KIRJAUDU KURSSEILLE

KUINKA LÖYTÄÄ MOTIVAATIO UUDELLEEN

KUINKA LÖYTÄÄ MOTIVAATIO UUDELLEEN

YHTEENVETO:

  • Mitä tehdä jos motivaatio on hävyksissä
  • Kerron systeemistä miten pääset takaisin hyvään oloon
  • Tiedätkö mitä haluat elämältä, useimmat ei. Tästä löydät ohjeen
  • Tee rutiini sinun tavoitteista
  • Positiivisuus. MIten muuttaa olotilaa positiivisemmaksi. Omakohtainen tarina.
  • Negatiiviset ihmiset ja asiat sekä niiden käsittely
  • Omien ajatusten huomioiminen
  • Positiivisuus haaste

KUUMIMMAT TARJOUKSET JA UUTISET:

TIESITKÖ?

Voit voittaa Rock Your Day tuotteita tai saada Instagram shootoutin, jos laitat kuvankaappaus tai video Instagramiin ja käytä #rockyourdayzone

POSTAUKSEEN LIITTYVÄT JULKAISUT:INSPIRAATIOTA:KOKO VIDEOSTA TRANSCRIPT:

Tervehdys kaikille tervetuloa Rock Your Day Zone lähetykseen. Minä olen Janne Immonen, olen yrittäjä, kirjailija, motivaattori, kiinteistö kehittäjä.

Tänään käymme läpi motivaatiota ja jos sinulla on motivaatio hävyksissä, miten sä voit saada sen takaisin?. Monta kertaa voi olla että olotila tuntuu vähän sellaiselle ettei tiedä mitä tekisi, Ei halua välttämättä nousta sängystä, pyörii vaan ympyrää. Onko se tuttu tunne?

Mulle se on ainakin ollut tosi tuttu tunne ollut. Mutta olen kehittänyt systeemiä, miten pääsen siitä yli, mitenkä ihmiset pääsee siitä eteenpäin seuraavalle tasolle Ja sen haluan kertoa teille tässä seuraavana.

Ja prosessi menee näin. Jos motivaatiota puuttu yleisin syy on se, että sä et tiedä mitä sä haluat elämältä. Ja mitkä on sinun tavoitteet ja mitä silloin pitää tehdä.

SIlloin pitää yksinkertaisesti ottaa mielellään vihko käteen ja alkaa kirjoittamaan asioita mitä haluaa elämältä. Monta kertaa voi olla ja varsinkin alkuvaiheessa se ujostuttaa liian paljon kirjoittaa niitä asioita ylös, mutta oikeesti pitää alkaa vaan harjoittelemaan ja joka ikinen päivä kirjoita mitä haluan elämältä. Pikkuhiljaa sitä alkaa tulemaan niitä ideoita ja sä uskallat sanoa ne ääneen. Se on kanssa erittäin tärkeää, kun sanot ääneen mitä oikein haluat elämältä. Siitä se kaikki lähtee pikkuhiljaa muodostumaan.

Ja sen jälkeen sun ehdottoman tärkeää, että sä teet tästä semmosen jatkuvan rutiinin itsellesi, että sulla koko ajan pysyy mielessä ne tavoitteet ja ne mitkä on tulossa sun elämään!! Ja muista. Kun sä alat tietää mitä sä haluut sun elämältä. Monta kertaa kaikki kauhu ajatukset alkaa tulla päähän. Negatiivisuus saattaa hyökätä ja muut ihmiset saattaa sanoa sulle, että hullu! Tuo on liian vaarallista, että et sä voi tehdä tuolleen. Et sä et voi haluta tuollaista.

Sun pitää tietysti pysyä positiivisena eli pysy positiivisena on seuraava askel ja sun pitää harjoittaa siinä ihan tosi paljon sun mieltä, että miten se pysyy positiivisena, kun kaikki huutaa, että se sä olet sekaisin, älä yritä tommosia. Mene sinne samaan työpaikkaan, missä olet aina ennenkin ollut tai ole siellä kotona. Miten sä pysyt positiivisena semmoisena hetkenä?

Mullakin on monta kertaa yritystä kasvattaessa, oon halunnut ostaa isoja kiinteistöjä niin ihmiset on yrittänyt toppuutella, mutta siinä on vaan pitänyt oma pää pitää sitten ja kerätä sitten rohkeutta, että uskaltaa tehdä niitä ratkaisuja.

Ja alkuvaiheessa sä haluat pysyä positiivisena, mutta voi olla tilanne, että sun pitää siirtää sinun ajattelu sieltä negatiiviseltä puolelta positiiviselle puolelle ja miten se tapahtuu? Se tapahtuu ihan yksinkertaisesti taas ota kynä ja paperia eteen. Rupeet kirjoittamaan kiitollisuuden aiheita ylös ja mä tiedän monet sanoo, ettei mulla oo mitään kiitollisuuden aiheita, mutta eihän se tietenkään ole totta. Sulla on varmasti katto pään päällä, sulla on ruokaa.

Katsele ympärillesi. Mitä kaikkea sulla on ja ala kirjoittaa niitä ja ala tuntea kiitollisuutta ja pikkuhiljaa sieltä alkaa tulemaan uusia asioita mistä sä voit olla kiitollinen.

Itsellä oli erityisesti vaikee entisaikaan kun oli laskujen maksuaika. Tuli isoja sähkölaskuja tuli vakuutusmaksuja, auton renkaita, autohuolto ja kaikki oikein iski oikeesti päälle ja olotila oli aina huono.

Sitten luin jotain kirjaa ja siellä kerrottiin, että laskut pitää maksaa iloinen hyvällä positiivisella mielellä ja rupesin kirjoittaa niihin kuitteihin tai laskuihin aina kiitos. Ja rupesin tuntemaan kiitollisuutta siitä palvelusta mitä olin saanut ja pikkuhiljaa se olotila alkoi muuttumaan ja ei enää tuntunut niin pahalle, kun jos tarvis ostaa auton renkaat tai jos tarvii maksaa vakuutuksen. Rupesin jo pikkuhiljaa säästämään etukäteen niihin, niin ne ei tule yllätyksenä, kun monta kertaa tuntuu, että ne vaan ihan yllätyksenä tuli 500 euron autohuolto tai vakuutusmaksu , mutta eihän ne oikeasti ole yllätyksiä. Niihin pitää kanssa valmistautua.

Ja sitten kun on töissä tai kotona niin rupee sanomaan kiitos ihmisille, ja ole kiitollinen siitä mitä ihmiset tekee hyvää sun eteen. Tai jos ihmiset tekee töitä yhdessä ja joku tekee työt hyvin, niin sano KIITOS! Ja kaikessa ravintolassa, joka paikassa kiitosta vaan lisää. Niin silloin alkaa myös kanssa oma olotila nousemaan.

Ja sen jälkeen pidä ne odotukset oikealla tasolla, jos sanotaan, että mitä sä odotat sun elämältä? odotatko niitä kaikkia pahoja asioita vai odotatko niitä hyviä asioita. Sun pitää pitää ne ajatukset niissä hyvissä asioissa, että mitä sä haluat. Ei niissä kaikissa mitä pahaa voi tapahtua ja miten tämä kaikki tapahtuu.

Pitää alkaa huomioimaan sitä omaa ajattelua, että millä tavalla ajattele. Se ei oo tietenkään aina mahdollista pitää ihan siinä huippufokuksessa mielettömässä positiivisessa tilassa, mutta kun sä huomaat välillä, että ajatukset lähtee karkailemaan, niin sä voit ohjata niitä ajatuksia sitten oikeaa suuntaan voit alkaa miettiä niitä hyviä asioita ja oikeestaan odottaa sitä hyvää ja mä tiedän et ei tää oikeesti ole aina helppoa, Mutta ei se auta muu kun tehdä parhaansa ja älä välitä, jos joskus tulee jotain pieniä vastoinkäymisiä Se on ihan normaalia.

Silloin aloitetaan taas uudestaan menemään eteenpäin ja aina positiivisella mielellä. Sitä negatiivisuutta ei kannata itseensä laskea.

Ja seuraava steppi on se, että pysy erossa negatiivisista ihmisistä, uutisista ,elokuvista, ettei ole mitään syytä jos joku sulle koko ajan kertoo sä et voi tehdä tuota , sä et voi tehdä tätä että voit vaan kuvitella ja sama on myös TV ja elokuvat, jos ne ei ole positiivisia niin mä en ainakaan halua niitä kuunnella, koska mä haluan pitää oman päänuppini puhtaana sellaisista ajatuksista ja ei tietenkään tarkoita, että sun pitää hävittää kaikki ihmissuhteet, mutta sun pitää alkaa kertoa niille ihmisille, että mitä ne saa sulle puhua, että jos joku puhuu ihan negatiivisia asioita jatkuvasti,valittaa, Niin pitää alkaa pikkuhiljaa on opastamaan, että mitä ne saa puhua sulle. Millä tavalla saa puhua sulle .
Jotta sä pystyt pitämään sen oman tilan, ja jotta pystyt pitämään omat ajatukset oikeeseen suuntaan ja tämäkään ei ole helppoa, mutta kun sä alat harjoittaa tätä, jätät ja katsot vähän vähempi telkkaria, uutisia, sosiaalista mediaa ja keskityt niihin hyviin asioihin mitä sä haluut elämältä, omiin tekemisiin. Niin siinä se alkaa kyllä pikkuhiljaa muuttumaan

Ja seuraavaksi mä haluaisin antaa teille pienen haasteen: Seuraavan 24 tuntia, tee kaikkesi , jotta ajattelet vaan hyviä positiivisia asioita, Et puhu pahaa kenestäkään, Mietit hyviä asioita ja jos yrittää väkisinkin päänuppiin tulla jotain muuta niin käännät väkisin sen ajattelun siihen positiiviseen ja oot 24 tuntia tällä tavalla. Katsot mitä ja miten se alkaa vaikuttamaan. Voi toin taata, että kyllä rupee olotila paranemaan

Ja jos sä yhtään tykkäsit tästä videosta, paina sitä tykkäys nappia, jaa tätä sanomaa myös kavereillesi ja mä tiedän kun olet täällä tänään, niin sä olet aika spesiaali. Sä haluut menestystä. Sä haluut voidaparemmin elämässä. Sen takia haluan antaa sulle mun uusimman kirjan Stop! Alaa Elää nyt! Ja sä saat tämän kirjan www.rockyourday.net/ilmainenkirja Maksat vaan posti-ja käsittelykulut. Ja minä maksan tämän kirjan. Ja ihan huomiona että kirjan voi saada ilmaiseksi vaan nettisivun kautta, sieltä kautta hoituu lähetykset ja muut. Sieltä saat kirjan ja voin taata, kun sä katsot tämän videon ja rupeet lukemaan tätä kirjaa. Täällä on ihan mielettömästi erilaisia harjoituksia, tietoa. Ja mämä on omakohtaisia kokemuksia. Mä oon testannut itselläni kaikki. Ja nämä toimii. Mene siis www.rockyourday.net/ilmainenkirja Ja sä saat sieltä tämän kirjan kotiin toimitettuna, kun vaan maksat posti-ja käsittelykulut. Kiitoksia ihan mielettömästi ja muista aina: Tämä on sinun elämäsi, nyt on sinun hetkesi olla ja elää ja antaa mennä päälle niin kovasti kun vaan ikinä pystyt.

Kiitos.

Rock Your Day every day.

www.rockyourday.net/ilmainenkirja

INSPIRAATIOTA: