+358 40 1259 291

janne@rockyourday.fi

KIRJAUDU KURSSEILLE

Kuinka Saat Tehtyä Asioita Loppuun Saakka

KUINKA SAAT TEHTYÄ ASIOITA LOPPUUN SAAKKA

YHTEENVETO:

  • Oma tarina kun tajusin etten ottanut vastuuta ja odotin että joku muu tulisi tekemään asiat puolestani
  • Step by step ohjeet miten teet asioita loppuun saakka
  • Yleisimmät virheet mitä teet kun haluat tehdä asioita loppuun saakka
  • Huikea tarjous

KUUMIMMAT TARJOUKSET JA UUTISET:

TIESITKÖ?

Voit voittaa Rock Your Day tuotteita tai saada Instagram shootoutin, jos laitat kuvankaappaus tai video Instagramiin ja käytä #rockyourdayshow

POSTAUKSEEN LIITTYVÄT JULKAISUT:INSPIRAATIOTA:KOKO VIDEOSTA TRANSCRIPT:

Tervetuloa Rock You Day Zoneen! Nimeni on Janne Immonen. Olen yrittäjä, kirjailija, motivaattori, kiinteistökehittäjä.

Tänään käymme läpi. Miten sinä saat alettua tekemään asioita loppuun saakka. Itse kärsin tästä aiheesta monta monta vuotta ja muistan vieläkin kun aikanaan mentorini Daven kanssa kävin asiaa läpi ja kerroin, että minä tarvitsen jonkun joka tekee minun ideat loppuun saakka, koska minulla on niin paljon ideoita. Dave hieman hymyili siinä ja sano, että Janne sun pitää harjoitella ensiksi itse tekemään asiat loppuun saakka sen jälkeen se voit alkaa ulkoistamaan.

Ja tämän olen monta kertaa kokenut aika kovasti tässä elämässä. Olen yrittänyt ulkoista asiat niin keskeneräisenä ja eihän siitä oikeesti tule mitään. Seuraavaksi käydään läpi stepit. Mitä sinun pitää tehdä, jotta sä voit alkaa tekemään asioita loppuun saakka.

Step numero 1 . Sinun pitää tietää mitä haluat elämältä tai mitä sä haluut tehdä. Aiemmassa blogissa ollaan käyty tätä jo läpi, mutta jos tarvitset tähän vielä lisää tietoa niin katso niitä aiempia blogeja. Eli tiedät mitä haluat siitä voidaan lähteä liikenteeseen.

Step numero 2 ala tekemään suunnitelmaa ja tiedän itse, että tämä on tosi tosi vaikea varsinkin alkuvaiheessa, kun sinulla on uusi haaste edessä. Sä et tiedä mitä pitäisi tehdä silloin kannattaa oikeasti ottaa taas kynä ja paperia esiin ja alkaa kirjoittamaan vaan kaikki mahdollinen alas. Mitä tulee mieleen ja välttämättä niitä kaikkia ei tule heti, niin pakota itsesi kirjoittamaan ja miettimään vielä lisää. Miettiminen on tosi haastavaa työtä ja mieli ei halua sitä tehdä, joten me joudutaan tarvittaessa väkisin pakottamaan se siihen Ja jotta tämä helpottuisi.

Voit samalla alkaa miettiä kuka sinua voisi auttaa. Kuka voisi konsultoida? Onko siellä jotain semmosia osioita mitä voit alihankkia, jotka sinä tiedät Millä tavalla  haluat toteuttaa.

Ja tämän jälkeen rupea laittamaan niitä asioita järjestyksen. Mikä on se looginen järjestys ja mieti.

Mitä sun tulee oppia lisää? Onko joku kirja, mitä voit lukea aiheesta? Onko joku videokurssi mikä sinua voi auttaa? Ihan mitä tahansa, että saisit niinkun enemmän sitä kokonaiskuvaa, että ymmärtäisit paremmin

Mikä se sun tehtävä siinä on ja tämän jälkeen: Tämä on vaikea, mutta ala toteuttamaan sitä suunnitelmaa joka ikinen päivä. Teet ihan mitä tahansa siinä on, että saat vietyä asioita eteenpäin. Olen itse nähnyt, että vain tekemällä asioita saa tehtyä ja vain tekemällä ne asiat alkaa selkenemään. Sä alat nähdä sitten oikeesti sen kuvan mitä siellä tulee eteen. Miten asiat voidaan tehdä ja miten sä voit tehdä sen asian loppuun saakka. Monta kertaa ensimmäisillä kerroilla on hyvä käydä itse läpi, että miten ne asiat tehdään, jotta voit myöhemmin sen ulkoistaa.  Minullakin on monta kertaa käyny, että on ulkoistanut jotain asioita tai on yrittänyt ulkoistaa asioita ja sen jälkeen on sanottu, että tätä ei pysty tekemään, että tämä on joku hieno lisäosa ja sen jälkeen olen taas itse alkanut selvittämään niitä asioita ja kuinka ollakaan.  Ne pystyykin tekemään. Mä en oo vaan ottanut tarpeeks vastuuta siitä asiasta ja se on se yks juttu. Mikä sinun pitää tehdä:  Ottaa vastuu siitä sinun unelmasta, asiasta, jotta sä voit sen tehdä loppuun ja jotta sä voit viedä sitä eteenpäin. Se on oikeesti sinun tehtävä. Sä et voi syyttää ketään muuta siitä, että se ei tehnyt sitä tai tätä ja joka ikinen päivä lue se sinun suunnitelma läpi ja mieti Mitä voit tehdä tänään? Kerran viikossa arvioi miten olet toteuttanut suunnitelmaa yhdestä kymppiin ja Mitä voi tehdä seuraavalla viikolla paremmin. Seuraavaksi käydään läpi vielä yleisimmät virheet, mitä tämän asian kanssa voi tapahtua. ja suurin virhe on ehkä ulkoistaa asioita liian aikaisin, että  yrität löytää sen jonkun tekijän joka tekisi sinun puolesta ne kaikki vaikka sä et itsekään tiedä vielä tarkalleen mitä pitäsi tehdä. Steppi numero 2 liittyy myös ulkoistamiseen Et ole määritellyt tarpeeksi hyvin ja tarkasti sitä työtä mitä  haluat ulkoistaa. Virhe numero 3 on se, että sä et oo tutkinut asiaa. Sä et ole tutkinut asiaa, etkä ole etsinyt ratkaisuja. Odotat vaan tekemättä yhtään mitään. Sinun pitää oikeesti alkaa tutkimaan, tekemään, etsimään vastauksia, niin silloin ne alkaa pikkuhiljaa sieltä tulemaan. Seuraava yleisin virhe on se, että yrität tehdä kaiken itse kun sieltä tulee umpikuja vastaan lopetat sen tekemisestä. Jos umpikuja tulee vastaan. Silloin etsitään apua, tietoa, tehdään ihan mitä tahansa, että pääset sitä eteenpäin. Muista aina kun sä otat vastuun tästä niin asiat alkaa tapahtumaan niin menemään eteenpäin. Ja minä haluan olla tässä sinun matkalla mukana. Sen takia annan sinulle minun uusimman kirjan Stop! Ala Elää nyt ilmaiseksi avain oikein ilmaiseksi. Maksat vain posti- ja käsittelykulut, Jotta voimme antaa tämä mahdollisimman monelle. Ja tämä kirja antaa sinulle sen kipinän siihen tekemiseen, tarkat ohjeet siihen mitä sinun pitää tehdä jotta tiedät mitä haluat. Miten pidät sen motivaation yllä ja miten annat kaasua aina silloin kun tarvitaan. Tämä kirja on sinun mukana sinun matkalla.

Kiitos.

Rock Your Day every day.

www.rockyourday.net/ilmainenkirja

INSPIRAATIOTA:

0

Shopping Cart
0