+358 40 1259 291

janne@rockyourday.fi

KIRJAUDU KURSSEILLE

NÄIN PERUSTIN 1.YRITYKSENI JA MITEN SINÄ VOIT OPPPIA SIITÄ.

YHTEENVETO:

 • Älä hae ihmisiltä hyväksyntää vaan tietoa
 • Opiskele kovasti itsensä kehittämistä ja myyntiä/markkinointia
 • Kouluttaudu jatkuvasti ja tapaa uusia ihmisiä
 • Perustin 1.yritykseni mastermindin jälkeen Singaporesta käsin
 • Ostin kolme asuntoa yritykselle ilman rahaa uudelleen lainoittamalla vanhan sijoitusasuntoni
 • Myin hienon mersun pois ja ostin vanhan pakettiauton
 • Laitoin kulut minimiiin
 • Vuokrasin oman asuntoni pois ja muutin vaatimattomaan asumispaikkaan
 • Lopetin alkoholin käytön. Tässä syyt siihen.
 • Jäin töistä pois ja miksi pystyin niin tekemään.
 • Asioita pitää alkaa tekemään

KUUMIMMAT TARJOUKSET JA UUTISET:

TIESITKÖ?

Voit voittaa Rock Your Day tuotteita tai saada Instagram shootoutin, jos laitat kuvankaappaus tai video Instagramiin ja käytä #rockyourdayshow

POSTAUKSEEN LIITTYVÄT JULKAISUT:

 

INSPIRAATIOTA:

KOKO VIDEOSTA TRANSCRIPT:

Terve olen Janne Immonen yrittäjä kirjailija, oletko ikinä halunnut olla yrittäjä? tai tehdä jotain uusia asioita? mutta et ole tiennyt miten lähteä menemään eteenpäin. Tai olet hakenut hyväksyntää muilta ihmisiltä ja asiat ei olo edennyt.

Minä myös ja mä kärsin siitä monta vuotta mutta kunnen vihdoin 2015 löysin siihen ratkaisun ja mä haluun kertoo tässä tarinan, miten mä perusti mun eka yritykseen ja oletko valmis?

Kaikki alkoi vuonna 2015 kun mietin jälleen kerran, että miten mä voisin perustaa yrityksen. Olen miettinyt jo monta vuotta sitä, mutta kaikki sano aina että se on liian vaarallista vielä ja mä haen hyväksyntää muilta ihmisiltä.  Kunne pääsin Singaporeen töihin ja aloin siellä menemään erilaisiin Network tapahtumiin.

Rupesin kouluttautumaan itseäni Ja sitten yksi Herra Dave Rogers pyysi Mastermind tapahtumaan. Tässä rupesin kertomaan asioista, että mitä haluun tehä haluun pelata asuntojen kanssa, haluan vuokrata niitä, haluan remontoida niitä ja kaikki oli, että tietenkin sun pitää tehdä tuo tosi hyvä idea ja mä olin silloin puulla päähän lyöty, että mitä ihmettä kukaan ei teilaa tätä ja silloin mä oikeestaan opin sen, että mun pitää alkaa hakee muilta ihmisiltä tietoa ja kouluttaa itseäni ja tietojen avulla eikä hakee hyväksyntää, koska mun pitää tehdä omat päätökset itse ja mastermindista rohkaistuneena samana iltana perusti ensimmäisen yrityksensä Singaporesta käsin Suomeen kylläkin.

Ihan tarkkaan en vielä tiennyt mitä alan tekemään. Mutta kun tulin Suomeen mulla oli jo aika selvät sävelet, että mä sain sen fiiliksen, että mun pitää myydä hieno mersu pois ja ostaa pakettiauto.  Tarkkaan en tiennyt, että minkä takia mä tarvii sitä pakettiautoa nyt. Se oli tosi kova tunne, että mä tarvisin pakettiauton. Niinpä mä ostin sen.

Samaan oikaan halusin firmalle saada jatkuuva tuloa, joten päätin ostaa 3 asuntoa ja pankin kanssa neuvottelut meni ihan mielettömän hyvin. Mulla oli onneksi jo on vanhoja asuntoja, jotka olin remontoidun niin yhden asunnon uudelleen lainoitin ja tällä mä sain ostettua sitten kolme muuta asuntoa. Se oli ihan huikeeta ja mä saan sillä firman pyörimään.

Ja kanssa, mikä oli tärkeintä siinä, että ihmiset alkoi tietämään, että Jannella on asuntoja, joten mä pystyin sitä kautta laajentamaan mun networkkia Ja syksyllä tuli jo ensimmäiset isommat diilit ihan sen takia, koska ihmiset tiesi, että minulla on asuntoja.

Silloin minulle tuli ensimmäinen puhelu, että ulkomaalaisryhmä soittaa, että meitä on 30 henkeä. Sulla on kämppiä? Voitko auttaa meitä? Tarvitaan asunnot heti? Hetken aikaa mietin siinä, että mitä ihmettä? minnekä saadaan majoitettu nämä kaikki, mutta mä päätin kuitenkin, ja sanoin että tottakai asunnot järjestyy ja siitä oikeastaan firma lähti kasvamaan.

Siinä meni muutama kuukausi kun nämä 30 henkeä hävisi Yhtänopeasti kun he olivat tulleetkaan, mutta silloin Singaporen opit tuli peliin mukaan. Mä muistin että olin käynyt online markkinointia ja Google AdWordsia opiskelemassa Singaporessa ja samana päivänä tein sitten ensimmäiset mainokset internettiin. Ja kuin taikaiskusta puhelimen alkoi soimaan ja mä tein samantien ensimmäisen diilin.

On äärimmäisen tärkeätä, että kokoajan opiskelet markkinointi ja myyntiä ja mitä voidaan tehdä paremmin. Mitä voidaan tehdä eri tavalla, koska silloin pysytään siinä hetkessä mukana ja samaan aikaan kun tein näitä bisneksiä.

Olin edelleen muualla töissä. Mä olin miettinyt, että pitäisikö mun jäädä,Pitäiskö mun lopettaa työt. Mä halusin ihan tosi kovasti lopettaa, mutta sitä on tarkka juttu, että ei kannata lopettaa töissä, jos ei oo ihan varmalla pohjalla se Rahantuloa että mistä sä saat rahaa.

Mulla rupes pikkuhiljaa, niin aika näyttämättä passiivista tuloa rupes tulemaan minun asunnoista. Mitä vuokrasin tavallisille ihmisille ja pikkuhiljaa rupesi näyttämään myös kalustettu asunto ja yrityksen puolella. Että joka kuukausi rupesi tulemaan tuloa sieltä.

Samaan aikaan, kun mä olin myynyt minun auton pois. Olin vuokrannut minun hienon oman asunnon järven rannalla ja muuttanut varastoon asumaan. Se saattaa kuulostaa aika Aika hurjalta, mutta ihan oikeesti kuulit, että muutinn varastoon asumaan.

Mun piti saada vaan kulut mahdollisimman pieneksi. Jätin alkoholin käytön kokonaan pois, koska huomasin että se on vaan liian kallis hinta mitä mä joudun siitä maksamaan. Ja tällä kalliilla hinnalla tarkoitan ennen kaikkea niitä krapulapäiviä, kun en pystynyt tekemään asioita ja töitä minun oman yrityksen eteen viikonloppuna ja sen jälkeen on ollut nollalinja. Ja täytyy sanoa, että se on ollut yksi elämäni parhaista päätöksistä myös rahallisella kannalla. Se oli tosi isossa osassa, kun jäin töistä pois.

Minun ei tarvinnut miettiä enää niitä rahoja, koska mä saan vaan pudotettua omat kulut lähelle nollaa . Sitten aikanaan tuli se hetki kun tunsin, että nyt on aika hypätä pois oravanpyörästä. On aika hypätä pois toisen palveluksesta.

Se tehtiin onneksi minulle aika helpoksi Minun työnantajan puolelta. He antoi minulle mahdollisuuden olla 6kk palkattomalla vapaalla ja se oli ihan mieletöntä aikaa. Mä sain painaa hulluna päälle oman firman asioita, oppia uutta. Alkaa sitä firmaa ja tänä hetkenä.

Nyt on 2020 loppu niin firmalle menee mielettömän hyvin. Me tehdään tulosta joka vuosi. Firman liikevaihto on miljoona luokassa ja muista, että säkin voit tehdä sen mitä sä haluat.

Mä en ois voinut ikinä kuvitella, että mä teen tämmöisiä busineksiä. Ehkä mä kuvittelin jossakin unelmissani, mutta ne tuntui niin kaukaiselta eikä yhtään todelliselta, mutta tässä mä oon nyt tällä hetkellä ja on hyvä myös muistaa, että unelmat kasvaa ja ideat kasvaa.

Nyt mietin nyt seuraavan tason asioita ja ne tuntuu aika kaukaisille, mutta jos mä mietin mitä mulla on tapahtunut tässä viimeisen viiden vuoden aikana, niin mä tiedän että voin päästä myös Sinne.

Ja mä haluun näillä Rock Your Day videoilla antaa sulle paljon rohkaisua ja haluan antaa sulle tietoa, että miten Sinäkin voit alkaa lähteä tekemään asioita, mitä sä haluut oikeesti tehdä, koska ihmisten pitää oikeesti painaa, niinkuin oikeastaan joutuu puskemaan vähän sitä omaa ajattelumalleja vasten. Että voi alkaa tehdä asioita mitä oikeasti haluaa tehdä.

Sen takia Suosittelen että luet  mun uusimman kirjan Stop! Ala Elää nyt!! Täältä löydät myös minun tarinan. Täältä löydät mielettömiä työkaluja siihen miten sä pääset elämässä. Miten päästä asioissa eteenpäin.  Löydät rutiinit ja rituaalit mitä teet joka päivä, jotta Sä voit päästä sinne minne oikeasti haluat elämässä. Muista tämä on sinun elämäsi. Nyt on sinun aikasi.  Tilaa siis Stop! Ala Elää nyt!

www.janneimmonen.com

Kiitos ja mieletöntä viikkoa.

INSPIRAATIOTA:

0

Shopping Cart
0