+358 40 1259 291

janne@rockyourday.fi

KIRJAUDU KURSSEILLE

ROCK YOU DAY – THE MESSAGE ON KESÄN KUUMA UUTUUSBIISI

Rock Your Day -miehenä tunnettu Janne Immonen johdattaa musiikinystävät kohti kesää uutuusbiisillään The Message.

Myös Diili-kilpailijana TV:ssä nähdyn Immosen tuorein biisi on ollut kuunneltavissa perjantaina 4. kesäkuuta lähtien Spotify-suoratoistopalvelussa. Musiikin ryydittämä video julkaistiin samaan aikaan myös YouTube-kanavalla.

Voit kuunnella The Messagen osoitteessa https://janneimmonen.com/music/, josta löytyy myös Janne Immosen kaikki julkaistut kappaleet.

Pistele rokkikengät jalkaan ja käy tsekkaamassa mikä on artistin viesti kesään. Tuleeko The Messagesta kesän ehdoton must-biisi ja tsemppihitti?

Vaikka meno on uudessa biisissä rauhallisempaa, niin tyyli on tuttua Rock Your Day -meininkiä.

– The Message on vähän erilainen biisi kuin aiemmat. Se on vähän rauhallisempi, mikä vaati laulamiselta enemmän. Jouduttiin käymään studiossa monta kertaa ja harjoittelemaan enemmän. Edellinen kappale meni kerralla purkkiin, Immonen kuvailee.

Musiikkia on Immosen kanssa ollut tekemässä ja laulamassa Kimmo Pöllänen. Musiikkia on suunniteltu ja tehty Immosen hotellissa Vanhalla Postitalolla Varkaudessa.

Immosen aikaisemmat biisit ovat saaneet hyvän vastaanoton. Musiikkivideoita on kuunneltu ja katseltu YouTubessa yli 40 000 kertaa. Se on kannustanut jatkamaan musiikin parissa.

Rock Your Day -sivustolta löytyvät myös Janne Immosen kirjoittamat kirjat. Hänen seuraava Rock Your Day -henkinen motivaatiokirja julkaistaan vielä tänä kesänä.

Nykyisin Jyväskylässä asuva Janne Immonen, 40, on dynaaminen yrittäjä, varkautelaisen Condo Group Oy:n toimitusjohtaja, omakustannekirjailija ja business-valmentaja, jonka oma asenne on kantanut kohti unelmia. Yrittäjä, kiinteistösijoittaja ja hotellinomistaja jatkaa muiden motivointia nyt myös musiikin kautta. Immonen oli keväällä mukana Nelosella nähdyssä Diili-ohjelmassa.

Lisätietoja: Janne Immonen, +358 40 1259 291, janne@condo.fi, janne@rockyourday.fi

INSPIRAATIOTA:

0

Shopping Cart
0