+358 40 1259 291

janne@rockyourday.fi

KIRJAUDU KURSSEILLE

Rock Your Day – Janne sytytti nuoriin yrittämisen kipinää

Rock Your Day! – kajahti lokakuisena keskiviikkona myös Savonia-kampuksella Varkaudessa, jossa vietettiin Innostu ja yritä -viikon tapahtumaa pääesiintyjä Janne Immosen tahdittamana.

Janne sytytteli yrittäjyyden kipinää Savon ammattiopiston, lukion ja Savonia ammattikorkeakoulun opiskelijoille kertomalla oman yrittäjätarinan ja antamalla käytännön vinkkejä ja ohjeita yrittäjäksi haluaville nuorille.

Puheenvuoron punaisena lankana oli tietenkin se, miten tehdä rahaa eli “rahulia” kuten Janne itse toteaa.

– Jos haluat jotain, tee jotain. Et voi vain jäädä odottamaan, Janne vinkkasi ja tarjosi halukkaille Rock Your Day -lippistä. Ja ensimmäinen joka sen eteen jotain teki, myös sai lippiksen. Tietysti hakemalla sen Jannelta.

Jannen värikäs tarina piti kuulijat otteessaan lähes tunnin ajan. Yritystarinat, ohjeet miten muuttaa omaa elämää paremmaksi ja toteuttaa unelmat, antoi monille ajattelun aihetta.

– Ota 100-prosenttinen vastuu elämästäsi ja bisneksistäsi. Opi tekemään kovasti töitä ja oikealla asenteella. Kysy neuvoja, mutta tee päätökset itse, vinkkasi Janne.

Hän antoi muutamia salaisia työvälineitä tilaisuuden osallistujille. Negatiiviset ajatukset ja ihmiset on syytä ajaa pois.

–  Kannattaa pitää oma pää eikä antaa muiden vaikuttaa unelmiin ja tavoitteisiin. Bäm, bäm, delete! Suojaudu “suojelijoilta”, kannusti Janne.

Kun muistaa vielä markkinoinnin ja pyytää hintaa “niin paljon, että hävettää”, voi aikanaan luvassa olla sitä “rahuliakin”.

Janne Immonen itse on päässyt unelmiensa äärelle ja tekemään sitä rahaakin. Hänet muistetaan paitsi Diili-ohjelmasta, niin myös Condo Group Oy:n perustajana ja Vanhan Postitalon omistajana.

Liikevaihdoltaan miljoonaluokkaan nousseen Condon Janne myi viime keväänä ja Postitalon hän on muuttanut menestyväksi automaattihotelliksi. Lisäksi Janne on motivointipuhuja ja bisneskonsultti, joka on myös kirjoittanut kolme kirjaa ja tehnyt musiikkia.

Jannen esitys sai kiitosta

Yleisö piti vanhaan opinahjoonsa tulleesta Rock Your Day -miehestä. Innostu ja yritä -viikon koordinaattori Riikka Nissilä Savon ammattiopistolta kertoi, että Janne haluttiin puhujaksi, koska osa nuorista tunsi jo hänen videonsa.

– Mietittiin ketä on omalta alueelta ja kenet nuoret tuntisivat. Janne on positiivinen ja täältä kotoisin, Nissilä ynnäsi.

Eerik Junkkarinen on yksi nuorista, joka on aloittanut jo yrittäjäuransa, vaikka onkin vielä ensimmäisen  vuoden opiskelija ammattiopiston rakennusalalla. Eerik tekee bisnestä polttopuilla ja traktoriurakoilla. Työn ja koulun ohella hän ennättää myös harrastamaan ampumahiihtoa.

– Viikolla käyn koulua ja harjoituksissa. Viikonloppuisin teen sitten töitä kahdeksan tunnin päiviä. Tarkoitus olisi, että jatkaisin koulusta valmistuttuani yrittäjänä ja perustaisin rakennusalan yrityksen.

Janne Immosen tarinaa Eerik kuunteli kiinnostuneena.

– Oli hienoja juttuja ja siitä jäi joitain ajatuksia itsellenikin yrittäjänä.

Myös kolmikko Meeri Hynninen, Mira Tirkkonen, Lilja Rautiainen ovat opiskelun ohessa aloittaneet yrittäjäuransa. Nuoret ovat perustaneet Nuori Yrittäjyys-ohjelman kautta Auttava-Käsi NY:n, joka tarjoaa apua lasten hoidossa, kotitöissä ja lemmikkien hoidossa.

Kolmikko tykkäsi Jannen yrittäjäpuheesta.

– Hyvin osasi puhua, kehuivat nuoret.

Samaa sanoi myös yhteiskunnallisia aineita, joihin yrittäjyyskin kuuluu, oppilaitoksessa opettava Merja Ikonen. Myös hänelle ja oppilaille Jannen videot olivat osin etuudesta tuttuja.

– Opiskelijat tykkäsivät ja malttoivat hyvin kuunnella, Ikonen kiteytti.

Jos haluat tilata Rock Your Day puheenvuoron, ota yhteys p. 0401259291 tai Janne@rockyourday.fi
Katso Jannen esittely: https://janneimmonen.com/puhujaesittely/

INSPIRAATIOTA:

0

Shopping Cart
0